Kalerábová polievka s kuriatkami
- Stredná náročnosť
INGREDIENCIE
- 2 malé cibule
- 1 lyžica olivového oleja
- 1 strúčik cesnaku
- 1 kaleráb
- 1 stonka zelerovej vňate
- 150 g húb kuriatok
- 1 červená hrubostenná paprika
- NutriFood Keto Zeleninový vývar
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- Mleté čierne korenie
- Rasca
- Na oleji orestujte najemno nakrájanú cibuľu.
- Pridajte nakrájaný cesnak.
- Premiešajte a podlejte trochou vody, v ktorej cibuľu doduste domäkka.
- K cibuli pridajte na kocky nakrájaný kaleráb, zelerovú vňať a kuriatka, ochuťte NutriFood Keto Zeleninovým vývarom, mletou paprikou, korením a rascou.
- Podlejte vodou a ďalej nechajte dusiť. Nakoniec pridajte nakrájanú papriku. Pod pokrievkou varte domäkka.
Dobrú chuť!